Diabetul poate provoca schimbări psihologice în viața pacientului. Stresul, depresia sau anxietatea sunt stări prin care persoanele diagnosticate trec adeseori, dar pe care este important să nu le ignore sau să le lase să se agraveze. Aici intervine psihologul, specialistul care înțelege, empatizează, sfătuiește și deseori schimbă în bine viața pacienților.

Este ușor să pierzi controlul asupra corpului tău și este greu să îl recapeți. Cei care se luptă cu kilograme în plus, cu tulburări de alimentație sau cu boli metabolice au nevoie atât de echilibru fizic, cât și psihic. Pshionutriționistul te ajută să înțelegi care este relația ta cu mâncarea, cum o poți schimba și te va motiva să rămâi pe drumul cel bun atunci când începi un program de slăbit.

Echipa noastră de specialiști în psihologie este bine pregătită și are experiența necesară să te ajute!

Psihologii și psihonutriționiștii te vor îndruma și te vor motiva să îți alimentezi pozitiv mintea, ca să-ți poți alimenta pozitiv și corpul.

Curaj, optimism, motivație – ai nevoie de toate acestea atunci când te confrunți cu o afecțiune precum diabetul sau dacă treci printr-o serie de schimbări fizice. Cere ajutorul echipei SUPERDIET și învață să gestionezi mai bine situațiile dificile, să ai răbdare cu tine și să îndrăznești să trăiești mai bine.

Medici în Psihologie

Programează-te astăzi la unul dintre specialiștii noștri în psihologie:

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Privacy Policy și Terms of Service Google.