În diabet, precum și în afecțiunile care impactează aspectul fizic și/sau stilul de viață, tratamentul medicamentos, schimbarea alimentației și monitorizarea sunt foarte importante. La fel de importantă, însă, este și sănătatea psihică. Stresul adaptării la noul stil de viață se poate transforma în depresie sau anxietate și poate îngreuna modul în care pacientul își gestionează boala.

Psihiatrul are pregătirea necesară pentru a prescrie un tratament medicamentos atunci când este cazul și îi poate oferi pacientului soluții la probleme, sfaturi și, de ce nu, speranță și motivație pentru a merge mai departe și a se bucura de viață. Nimeni nu ar trebui să poarte singur povara diabetului!

Echipa noastră de specialiști în psihiatrie este bine pregătită și are experiența necesară să te ajute!

Medicii noștri cunosc tublurările asociate diabetului și pot oferi soluții eficiente ca să vă gestionați mai bine boala și viața.

Psihicul are nevoie de aceeași îngrijire ca fizicul. Dacă suferi de diabet și te simți stresat, trist, ai dificultăți în a urma dieta, a-ți lua tratamentul sau a-ți îndeplini sarcinile profesionale, fă primul pas și cere ajutorul unui specialist SUPERDIET. Ia atitudine și învinge obstacolele!

Medici în Psihiatrie

Programează-te astăzi la unul dintre specialiștii noștri în psihiatrie:

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Privacy Policy și Terms of Service Google.