Sistemul endocrin, prin intermediul glandelor endocrine, poate secreta prea mulți sau prea puțin hormoni de un anumit fel și poate cauza diverse afecțiuni. De la fluctuații de greutate și dificultate în a slăbi sau a se îngrășa, la imunitate scăzută, diabet sau gigantism, problemele de sănătate trebuie abordate cu seriozitate. Vizita la medicul endocrinolog este modul în care puteți afla cu siguranță cauza simptomelor și tratamentul potrivit.

Pentru a putea pune un diagnostic cât mai corect, medicul endocrinolog trebuie să știe istoricul medical al pacientului, dar și al familiei acestuia, pentru că unele dereglări au implicații genetice. Anumite medicamente, alergiile și chiar alimentația se numără pe lista informațiilor de care endocrinologul are nevoie la prima consultație.

Printre afecțiunile pe care le poate trata această specialitate se numără:

  • bolile tiroidei;

  • diabetul;

  • infertilitatea;

  • osteoporoza;

  • sindromul ovarelor polichistice;

  • tulburări metabolice.

Echipa noastră de specialiști în endocrinologie este bine pregătită și are experiența necesară să te ajute!

Medicii noștri pot diagnostica și trata cu succes o arie largă de afecțiuni hormonale.

Problemele de greutate, apariția gușei, oboseala, menstruație neregulată sau absentă, diabetul și alte simptome pot fi un semn al unei afecțiuni de natură endocrină. Discută cu medicul de familie și programează-te la un consult endocrinologic!

Medici în Endocrinologie

Programează-te astăzi la unul dintre specialiștii noștri în endocrinologie:

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Privacy Policy și Terms of Service Google.